Інформаційна підтримка студентів коледжу - Бондаренко, О. С.; Петриченко, М. С. (My University, 2020)
Розвиток інформаційних технологій і штучного інтелекту надає різні варіанти для використання ботів в системі освіти. Вони можуть не тільки надавати потрібну інформації, а й бути віртуальними тренажерами при вивченні навчальних предметів. Створений бот працює в тестовому режимі. Надалі планується розширення можливостей бота і поліпшення його роботи відповідно до побажань користувачів.
Keywords: штучний інтелект; боти; мова програмування Python; Telеgram; бібліотека Aiogram