Якість готельно–ресторанних послуг - Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (ТДАТУ, 2020)
Правильно побудована система управління якістю може зменшити вплив цих причин до мінімального, прийнятного рівня, незалежно від того, у якій країні та в якому соціальному кліматі функціонує підприємство. Впровадження системи управління якістю підтверджується сертифікатом, який є престижним доказом високої конкурентоспроможності підприємства.
Keywords: інфраструктура туризму; надання послуг; системи управління якістю; готельна сфера