Структура викладання теплотехнічних дисциплін при дуальній та дистанційній формах навчання - Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: У статті розглядаються особливості структури викладання теплотехнічних дисциплін при дуальній та дистанційній формах навчання на прикладі дисциплін: «Теплотехніка», «Теплові насоси, теплові двигуни, теплогенеруючі установки», «Тепловодопостачання в АПК». EN: The article discusses the features of the structure of teaching Heat Engineering disciplines with dual and remote form on the example of the disciplines: " Heat Engineering", "Thermal pumps, thermal motors, heat generating installations", "Heat and water supply in the agricultural sector".
Structure of teaching Heat Engineering disciplines at the dual and remote form
Keywords: дуальне та дистанційне навчання; теплотехнічні дисципліни; лекції; презентації; навчальні відео; лабораторні роботи; віртуальні лабораторні роботи; практичні заняття; самостійна робота; тестування; dual and remote form of teaching; Heat Engineering disciplines; lectures; presentations; educational videos; virtual laboratory works; testing