Звіт ректора університету професора Кюрчева В. М. за 2014 рік - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
У звіті в систематизованому вигляді наведені результати роботи ректора та очолюваного ним колективу за основними напрямами освітньої, наукової, виховної, господарської діяльності університету за 2014 рік
Keywords: обсяги підготовки фахівців; організація навчального процесу; науково-дослідна робота; фінансова діяльність; соціальний захист студентів; післядипломна освіта та дорадництво