Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 12149 "Рульова колонка транспортного засобу" - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Бондар, М. С.; Лубяний, М. М. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2006)
Рульова колонка транспортного засобу, що містить рульове колесо, встановлене на рульовому валу, розташованому в трубі рульової колонки рульового механізму, яка відрізняється тим, що вона має планетарний редуктор, який зв'язаний з рульовим механізмом, причому на рульовому валу встановлено штифт, а в трубі виконано паз
Keywords: рульова колонка транспортного засобу; рульове колесо; рульовий вал; рульова колонка; планетарний редуктор; рульовий механізм; штифт; транспортне машинобудування