Впровадження управлінського обліку як інтегрованої інформаційної системи - Соловйова, Н. В. (ТДАТУ, 2018)
Управлінський облік можна визначити як інтегровану внутрішньогосподарську інформаційну систему, головним завдання якої є інформаційне забезпечення менеджерів господарюючих суб’єктів даними про витрати і результати діяльності як всієї організації, так і її структурних підрозділів, яка призначена для прийняття оперативних, тактичних та стратегічних управлінських рішень.
Keywords: управлінський облік; управлінські рішення; менеджер; фінансове планування; бюджетування