Визначення енергетичних витрат на подолання опору коченню мобільного енергетичного засобу. Методичні вказівки до лабораторної роботи №4 з дисципліни «Використання техніки в АПК МВР» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» (на основі бакалавра). - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Мета роботи: ознайомлення майбутніх фахівців з методикою лабораторного визначення енергетичних витрат на подолання опору коченню мобільних енергозасобів
Keywords: мобільні енергетичні засоби; енергетичні витрати; методичні вказівки; використання техніки