Вплив протруйників на формування урожайності пшениці озимої в умовах Південного Степу України - Циганок, В.; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia (ТДАТУ, 2018)
Проведеним дослідженням було визначено вплив передпосівної обробки насіння хімічними протруйниками на ріст та розвиток рослин і формування врожаю зерна пшениці озимої в умовах Південного Степу України.
Keywords: інкрустація насіння; пшениця озима; передпосівна обробка насіння; протруйник; Ламардор; Тебузан-Ультра