Опис до патенту на корисну модель № 98161 "Причіпна збиральна машина" - Леженкін, Іван Олександрович; Леженкин, Иван Александрович; Lezhenkin, Ivan; Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович; Hryhorenko, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Причіпна збиральна машина включає раму, двобарабанний обчісуючий пристрій, приймальну камеру, скребковий транспортер та пневмотранспортер, причому в зоні вивантаження обчісаного вороху зі скребкового транспортера в пневмотранспортер встановлений метальник, а приймальна камера виконана у формі трапеції, бічні сторони якої утворюють з днищем кут, перевищуючий кут тертя вороху по металу
Keywords: причіпна збиральна машина; рама; двобарабанний обчісуючий пристрій; приймальна камера; скребковий транспортер; пневмотранспортер; метальник