Застосування системи TECHNOLOGI CS для проектування автоматизованої системи ведення технічної документації на підприємстві сільськогосподарського машинобудування - Мацулевич, Олександр Євгенович; Тетервак, Ілля Романович; Matsulevych, Oleksandr; Tetervak, Illia (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: В роботі обгрунтовується необхідність та пропонується автоматизована система ведення конструкторсько-технологічних баз даних, розроблена на основі системи Technologi CS, яка дозволяє більш прозоро й логічно зв'язати задачі підготовки та планування виробництва, матеріального обліку й обліку виготовлення продукції на машинобудівному підприємстві. EN: In work is proved necessity and the automated system of conducting design and technological databases is offered on the basis of system Technologi CS which allows is more transparent and it is logical to connect problems of preparation and planning of manufacture, the material account and the account of manufacturing of production on machine-building enterprise.
Keywords: програмне забезпечення; система автоматизованого проектування (САПР); числове програмне управління; автоматизована система; бази даних (БД); автоматизоване робоче місце (АРМ); software; automated design system (CAD); numerical software control; automated system; databases (DB); automated workplace (ARM)