Використання активних та інтерактивних методів навчання при викладанні дисципліни «Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв» - Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr (ТДАТУ, 2020)
UK: Стаття присвячена питанню використання активних та інтерактивних методів навчання при викладанні дисципліни «Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв». EN: The article is devoted to the question of using active and interactive teaching methods in teaching the discipline Technological equipment of processing and food production.
Application of active and interactive learning methods in teaching Technological equipment of processing and food products
Keywords: сучасна освіта; активні форми навчання; навчальний процес; методика викладання; технічні дисципліни; технологічне обладнання; фахівці; інтерактивні форми навчання; modern education; active forms of training; educational process; teaching methods; technical disciplines; technological equipment; specialists; interactive forms of training