Стан і перспективи орендних відносин у сільському господарстві - Косторной, С. В. (Харків: ХНТУСГ, 2009)
UK: Розглянуті теоретичні основи та законодавче забезпечення оренди в сільському господарстві. Проаналізовані основні показники оренди в сільському господарстві Запорізької області. Визначені перспективні обсяги оренди землі та майна в сільському господарстві Запорізької області. EN: Theoretical bases and legislative providing of lease in agriculture are considered. The basic indexes of lease in Zaporozhia region agriculture are analyzed. The perspective volumes of land and property lease in agriculture of the Zaporozhia region are determined.
Keywords: оренда; земля; майно; обсяги оренди; трансформація; капітал; орендодавці; підприємства-орендарі; договір оренди; суб'єкти