Аналіз потенційних напрямів ефективного розвитку галузі свинарства - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Заболотько, О. О. (ТДАТУ, 2020)
Дослідження показують, що ефективність свинарства залежить від генетики, технології вирощування і годівлі, здоров’я тварин й кормів.
Keywords: збірник; виробництво свинини; формування ринку м’яса; потоково-ритмічне відтворення; корми; кормова база