Проблеми ефективної організації підприємств на ринку комбікормової продукції - Терещенко, Максим Анатолійович; Терещенко, Максим Анатолиевич; Tereshchenko, Maksym (My University, 2009)
UK: Розглянуто економічну доцільність формування розвиненого сільськогосподарського ринку та проблеми ефективної організації підприємств на ринку комбікормової продукції. Проаналізована необхідність розробки дієвих заходів цілеспрямованої організації ринку комбікормової продукції, в тому числі і завдяки державному регулюванню ринкового середовища. EN: Economical expediency of developed agricultural market forming and problems of effective organization of mixed fodder enterprises on the market is considered. Necessity of working ont measures of purposeful mixed fodder market organization including and thanks to state regulation of market environment is analyzed.
Keywords: ринок; комбікормова продукція; ресурси; структуризація; маркетинг; інфраструктура; державне регулювання; реформування; конкурентоспроможність