The role of a foreign language in the formation of professional competence - Жукова, Тетяна Василівна; Жукова, Татьяна Васильевна; Zhukova, Tetiana (ТДАТУ, 2021)
Стаття обґрунтовує роль іноземної мови у формуванні професійної компетенції студентів аграрних спеціальностей. Розглядаються цілі, методи та види діяльності щодо організації занять з іноземної мови за професійним спрямуванням. Основні компоненти мовної компетенції (лінгвістичні, соціолінгвістичні та прагматичні) аналізуються.
Keywords: мовні компетенції; професійна діяльність; конкурентоспроможність; іншомовна професійна лексика; іноземні джерела інформації