Функціонування малого та середнього бізнесу в Україні під час пандемії - Марченко, К. Ю. (My University, 2021)
Пандемія коронавірусу дуже сильно вплинула на ділову активність населення в усьому світі. Тисячі підприємств змушені були зачинитися, припинити свою діяльність через світову кризу. Для українських підприємців ця ситуація значно ускладнила й без того непросту економічну ситуацію. Соціально-економічне опитування ООН показало, що майже як у 90% домогосподарств скоротилися доходи, а при наймі у половини населення один член сім’ї втратив роботу.
Keywords: пандемія; бізнес; послуги; товар; карантин; антикризові заходи