Дидактичні аспекти організації самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни «Контрольно- вимірювальні прилади з основами метрології» - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina (My University, 2011)
UK: В роботі викладені основні дидактичні аспекти організації самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни і задачі викладача в удосконаленні самостійної роботи студентів для підвищення якості навчання і підготовки майбутніх фахівців. RU: В работе изложены основные дидактические аспекты организации самостоятельной работы студентов при изучении дисциплины и задачи преподавателя в усовершенствовании самостоятельной работы студентов для повышения качества обучения и подготовки будущих специалистов. EN: In work stated main didactic aspects to organizations of the independent work student at study of discipline and problems of the teacher in improvement of the independent work student for increasing quality education and preparation future specialist.
Дидактические аспекты организации самостоятельной работы студентов при изучении дисциплины «Контрольно-измерительные приборы и основы метрологии»
Keywords: дидактичні аспекти; самостійна робота; робоча програма; навчання студентів; якість навчання; підготовка фахівців; самостійне навчання; творче навчання; навчальна практика