Методика дослідження впливу геометричного положення насіння в просторі, при потраплянні у вертикальний аспіраційний канал сепаратору - Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (My University, 2013)
UK: У даній статті розроблено методику дослідження впливу геометричного положення насіння в просторі, при потраплянні у вертикальний аспіраційний канал сепаратору на загальну якість поділу насіння за питомою масою. RU: В данной статье разработана методика исследования влияния геометрического положения семян в пространстве, при попадании в вертикальный аспирационный канал сепаратора, на общее качество разделения семян за удельной массой. EN: The methods of research of the impact of geometrical seed position in the space while getting in a vertical aspiration channel of the separator on the overall quality division of the typical mass of seeds was elaborated in this article.
Методика исследования влияния геометрического положения семян в пространстве, при попадании в вертикальный аспирационный канал сепаратора
The methods of research on the impact of geometrical seed position in the space while getting in a vertical aspiration channel of the separator
Keywords: сепарація; насіння; аспіраційний канал; врожайність; повітряний потік; "Літол-24"; вимірювання відстані; методика дослідження раціонального діаметра бункера фракції; швидкість повітряного потоку