Вплив антистресантів на врожайність сої в умовах Правобережного Лісостепу України. - Денисенко, О. Л. магістрант (Біла Церква: БНАУ, 2024)
З’ясовано особливості росту та розвитку різних сортів ячменю ярого в умовах сухого степу України. Визначено найбільш адаптований сорт для вирощування в даній агрокліматичній зоні.
Keywords: ячмінь ярий; вирощування; сорти; польова схожість; коефіцієнт кущення; біомаса