Визначення параметрів датчика контролю температури обмотки асинхронного двигуна - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Чураков, А. Я. (РВВ ПДАА, 2010)
UK: Робота присвячена обгрунтуванню параметрів датчика контролю температури асинхронного двигуна на базі аналога лямбда-діода на біполярних транзисторах, який може бути використаний в пристроях діагностування та захисту. Запропоновано теоретичний інструментарій для визначення параметрів датчика для зміни ширини вольт-амперної характеристики аналога лямбда-діода і визначення величини напруги стабілізації для регулювання струму, який тече через аналог лямбда-діода в необхідних межах. RU: Работа посвящена обоснованию параметров датчика контроля температуры асинхронного двигателя на базе аналога ламбда-диода на биполярных транзисторах, который может быть использован в устройствах диагностирования и защиты. Предложен теоретический инструментарий определения параметров датчика для изменения ширины вольт-амперной характеристики аналога лямбда-диода и определения величины напряжения стабилизации для регулирования тока,который течет через аналог лямбды-диода в необходимых пределах. EN: A work is dedicated to motivation parameter sensor of the checking the temperature of the induction motor on the base of the analogue lambda-diode on bipolar transistor, which can be used in device control and protection. The theoretical toolbox is оffered for determinations parameter sensor for change the width volt-amper of the characteristic of the analogue lambda-diode and determination of the value of the voltage to stabilizations for regulation of the current, which flows through analogue lambda-diode in necessary limit.
Определение параметров датчика контроля температуры обмотки асинхронного двигателя
Determination parameter sensor of the checking the temperature windings of induction motor
Keywords: лямбда діода; інтегральний коефіцієнт передачі.; асинхронні двигуни; експлуатація електродвигунів; надійність електродвигунів; польові транзистори; біополярні транзистори; датчик температури; діагностування електродвигунів; захисні пристрої