Опис до патенту на корисну модель № 58911 "Вентильований бункер" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2011)
Вентильований бункер, що включає кільцеву раму, перфорований корпус з конічним дном, вну- трішню повітророзподільну трубу, пристрої для завантаження та розвантаження та електрокало-рифер з вентилятором, який відрізняється тим, що внутрішня повітророзподільна труба оснащена додатко-вими повітряними жолобами
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; зберігання сипких матеріалів з використанням активної вентиляції; очищення, сортування та зберігання зерна і насіння