Впровадження ресурсозберігаючої технології виробництва молока в умовах реконструкції ферми великої рогатої худоби сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Придніпровське» Чорнобаївського району Черкаської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Петров, Геннадій Анатолійович (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Об’єкт досліджень – технологія виробництва молока на фермі ВРХ. Предмет досліджень - теоретичне і методичне обґрунтування впровадження енергозберігаючої технології виробництва в умовах реконструкції ферми ВРХ СТОВ «Придніпровське».
Keywords: велика рогата худоба; структура стада; собівартість; умовна голова; добовий раціон; режим роботи; питомі приведені витрати; план-графік; трудомісткість