Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 9846 "Рульова колонка транспортного засобу" - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Бондар, М. С.; Лубяний, М. М.; Петров, А. В. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2005)
Рульова колонка транспортного засобу, що складається з рульового колеса, встановленого на рульо-вому валу, розташованому в трубі рульової колонки, яка відрізняється тим, що вона додатково містить диференціальний механізм та кроковий двигун, причому диференціальний механізм роз- ташований на рульовому валу і через систему шестерень приводу зв'язаний з кроковим двигуном
Keywords: рульова колонка транспортного засобу; рульове колесо; рульовий вал; рульова колона; кроковий двигун; транспортне машинобудування; конструкція рульових колонок