Жіноча правда, або доленосність української нації (Галина Гузовська-Корицька "Калинове намисто жіночої долі") - Шарова, Тетяна Михайлівна; Шарова, Татьяна Михайловна; Sharova, Tetiana (My University, 2021)
У книзі оповідань Галини Гузовської-Корицької «Калинове намисто жіночої долі» представлена тема жіночої долі української жінки. З філософської точки зору письменниця подає образ жінки, яка стоїть на порозі життєвого вибору. Кожне з оповідань прочитується з усвідомленням того, якою є жінка, наскільки важко їй долати певні перешкоди та яким чином вона знаходить в собі сили, аби стати на правильний шлях свого розвитку не лише для себе, а й для своєї родини, майбутньої української нації.
Keywords: оповідання; образ жінки; доля; фінальні слова