Формування організаційної культури на підприємстві - Гостіщева, Ю. Ю.; Шевчук, Олена Юріївна; Шевчук, Елена Юрьевна; Shevchur, Olena (ТДАТУ, 2018)
Організаційна культура орієнтована на внутрішнє середовище і проявляється, перш за все, і головним чином в організаційному поведінці працівників. Сюди слід віднести стійкість, ефективність і надійність внутрішньосистемних організаційних зв'язків; дисципліну і культуру їх виконання; динамізм і адаптивність до нововведень в організації; загальноприйнятий (на всіх рівнях) стиль управління, заснований на співпраці, активні процеси позитивної самоорганізації та багато іншого, що проявляється в організаційному поведінці співробітників відповідно до прийнятих норм і визнаними цінностями, які об'єднують інтереси окремих людей, груп та організації в цілому.
Keywords: організаційна культура; поведінка; управління персоналом; управління організаційною культурою підприємства