Сфери інноваційного розвитку та агроекономічного зростання сільськогосподарських підприємств - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (ТДАТУ, 2020)
Сучасний стан вітчизняних сільськогосподарських підприємств характеризується високою варіативністю значення показників ефективності виробництва за роками, переважанням застарілих технологій і, як наслідок, – низькою фінансовою стабільністю. Саме тому безперервне оновлення виробництва на базі освоєння досягнень науки і техніки є ключовим фактором зростання та підвищення ефективності функціонування господарюючих суб’єктів
Keywords: технології; інвестиції; збірник; модернізація сільського господарства; сфери інноваційного розвитку; агроекономічне зростання АПК