Іноземна мова II (англійська): методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» за ОПП «Геодезія та землеустрій» (на основі повної загальної середньої освіти) денної форми навчання - Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Лемещенко-Лагода, Виктория Владимировна; Lemeshchenko-Lagoda, Viktoriia (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
Основною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти на всіх етапах навчання є формування професійної компетентності здобувачів вищої освіти, складовими якої є самостійність мислення, уміння організовувати свої навчальну діяльність без допомоги викладача, уміння систематизувати, закріплювати та застосовувати набуті знання для вирішення завдань професійного характеру. Під час виконання завдань самостійної роботи здобувач вищої освіти має змогу працювати у зручному темпі, обираючи оптимальний темп та умови, що сприятимуть поглибленню набутих знань та підготовці до активної міжособистісної взаємодії протягом практичних занять, а також у повсякденній та професійній діяльності.
Keywords: англійська мова; іноземна мова; самостійна робота; геодезія та землеустрій; позааудиторне читання