Статистичний аналіз впливу факторів попиту на освітні послуги аграрних ВНЗ - Педченко, Анна Павлівна; Педченко, Анна Павловна; Pedchenko, Anna (ТДАТУ, 2013)
У статті запропоновано лінійну багатофакторну модель впливу на попит на освітні послуги аграрних ВНЗ граничних цінових та асортиментних чинників. Оцінено щільність зв’язку між змінними та адекватність моделі.
Keywords: аграрні ВНЗ; освітні послуги; адекватність моделі