Культурна політика міста як субпарадигма самореалізації особистості в контексті культурної модернізації - Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman (Запоріжжя: ЗДІА, 2018)
Аналіз філософських, культурологічних, та соціологічних джерел дослідження соціального простору сучасних урбанізованих територій дозволяє нам експлікувати, що рівень комунікативної активності міських жителів пов'язує між собою розрізнені міські осередки, відіграючи соціально значущу роль інтеграції міського населення і забезпечуючи середовище для комунікації та взаємодії.
Keywords: культурна політика; політика міста; самореалізація особистості; культурні ресурси; спільнота