Еволюція земельних відносин доби козаччини у ХVII-ХVIII ст. - Мельник, Олександр Олексійович; Мельник, Александр Алексеевич; Melnyk, Oleksandr (My University, 2017)
Статтю присвячено проблемі еволюції земельних відносин у козацькій державі в ХVІ-ХVIIІ ст., аналізу форм козацького землеволодіння цього періоду, а також питанню виникнення приватної власності на землю в козацькій державі.
Keywords: козацьке землеволодіння; корпоративна власність; зимівник; приватна власність; козацька держава