Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» - Тараненко, Галина Григорівна; Taranenko, Halyna (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В кваліфіікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини.Розглянута та описана загальна технологія виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.
Keywords: протеїновий смузі; плодоовочева сировина; функціональні властивості; технологія виробництва; органолептична оцінка