Способи і методи використання відходів тваринництва для біогазового виробництва - Ігнатенко, Д. Г. (My University, 2019)
Біогазові установки дозволяють переробляти відходи з отриманням метану. Газ можна використовувати на потреби самого підприємства або для забезпечення обігріву будівель та холодної води. Недолік методу - дорожнеча установки, необхідність в постійному підвезення великої кількості відходів. Біогазові установки ефективно використовувати на великих підприємствах переробного комплексу.
Keywords: відходи тваринництва; біогазові установка; добрива