Контроль якості тягових та вантажних органів підйомно-транспортних машин і механізмів - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (ТДАТУ, 2012)
Робота присвячена аналізу нових методів контролю якості тягових та вантажних органів підйомно-транспортних машин. Работа посвящена анализу новых методов контроля качества тяговых и грузовых органов подъемно-транспортных машин.
Контроль качества тяговых и грузовых органов подьемно-транспортных машин и механизмов
Control of quality of hauling and freight organs lifting-transport machines and mechanisms
Keywords: канат; ланцюг; число обривів дротин; маркіровочна бирка; подовження ланки