Опис до патенту на корисну модель № 41148 "Спосіб грохочення сипких матеріалів" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
Спосіб грохочення сипких матеріалів, що включає подачу матеріалу на віброзбуджену поверхню, який відрізняється тим, що в зоні завантаження віброзбудженій поверхні надаються коливання за напрямом, близьким до її нормалі, а в зоні вивантаження - близьким до площини поверхні
Keywords: розподіл сипких матеріалів; очищення та сортування зерна і насіння