Опис до патенту на корисну модель № 115225 "Кормороздавач-змішувач" - Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii; Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (Державний департамент інтелектуальної власності, 2017)
Кормороздавач-змішувач, що містить раму, бункер-дозатор стеблових кормів, повздовжній і поперечний транспортери, бункер-дозатор концентрованих кормів, виконаний із двох секцій, бітери. Бункер-дозатор стеблових кормів виконаний двосекційним, в нижній частині якого розташовані два поперечних і один повздовжній шнеки.
Keywords: змішувач; бункер-дозатор; транспортер; шнеки