ПРИСТРІЙ ЗАХИСТУ АСИНХРОННИХ ДВИГУНІВ ВІД АВАРІЙНИХ РЕЖИМІВ РОБОТИ. - Квітка, Сергій Олексійович; Вовк, Олександр Юрійович (Вінниця: ТОВ УКРЛОГОС Груп, 2023)
Асинхронні двигуни знаходять масове застосування в різних галузях промисловості, агропромислових та комунальних підприємствах. Головна перевага асинхронних двигунів - простота конструкції та висока надійність. Однак відсоток виходу з ладу цих двигунів дуже високий і за наявною оцінкою становить в середньому близько 20 % від загальної кількості за рік, що вимагає великих витрат на ремонтні роботи [1 - 4]