Енергоефективність зерноочисних машин - Клименко, М. В. (ТДАТУ, 2019)
Проведений аналіз енергоефективності зерноочисних машин потокових ліній очищення зерна.
Keywords: очищення зерна; зерно; електродвигуни; машини та обладнання в АПК; зерно