Програмний модуль для проектування поверхонь та кривих другого порядку - Зюзін, М. М. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
В рамках даних досліджень був розроблений програмний модуль, що дозволяє будувати деякі поверхні і криві другого порядку на основі класичних криволінійних поверхонь першого порядку, а саме – евольвенти, епіциклоїди, кардіоїди, нефроіди та трохоїди.
Keywords: програмний модуль; проектування поверхонь; система PowerSHAPE