Загальні вимоги до оформлення наукової та навчально-методичної літератури : методичні рекомендації - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Методичні рекомендації розроблені на основі законодавчих актів України про видавничу діяльність, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України, державних стандартів України, інших нормативних документів. Рекомендації надають загальну інформацію щодо оформлення та підготовки до друку різноманітних видань: підручників, посібників, монографій, довідників, текстів лекцій, методичних вказівок і т.п. Методичні рекомендації можуть бути корисні науково-педагогічним працівникам, аспірантам, докторантам та іншим авторам.
Keywords: оформлення видань; підготовка видань до друку