Економічна ефективність підвищення надійності техніки в умовах експлуатації - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2012)
UK: У статті розглянуто економічну ефективність підвищення надійності техніки в умовах експлуатації. EN: In the article economic efficiency of increase of reliability of technique is considered in the conditions of exploitation.
Есonomic efficiency of increase to reliability of technique in the conditions of exploitation
Keywords: економічна ефективність; підвищення надійності техніки; безвідмовність; довговічність; економічна оцінка; термін служби машин; надійність техніки; вік машини; витрати