Механізація переробної галузі агропромислового комплексу: підручник - Гвоздєв, О. В.; Ялпачик, Ф. Ю.; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Сердюк, М. М. (Вища освіта, 2006)
Описано засоби механізації переробки сільськогосподарської продукції з урахуванням останніх досягнень науки і техніки. Розглянуто конструкції і принципи дії машин, апаратів і обладнання потоково-технологічних ліній переробки зерна, м’яса та молока.
Keywords: механізація переробки зерна; виробництво борошна; виробництво круп; переробка м'яса; переробка молока; виробництво сирів