Формування професійних компетентностей та підприємницької активності здобувачів вищої освіти - Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: В статті розглядаються питання формування професійних компетентностей і підприємницької активності здобувачів вищої освіти, які передбачають застосування теорій різних підходів до професійної підготовки та глибокий взаємозв'язок накоплення виробничо-технологічних, економічних і спеціальних знань майбутніх фахівців. EN: The article deals with the issues of formation of professional competences and entrepreneurial activity of higher education applicants, which involve the application of theories of different approaches to vocational training and the deep interconnection of the formation of production, technological, economic and special knowledge of future specialists.
Formation of professionals competence and entrepreneurship activities of higher education providers
Keywords: освітній процес; здобувачі вищої освіти; професійні компетентності; підприємництво; підприємницька активність; educational process; applicants for higher education; professional competences; entrepreneurship; entrepreneurial activity