Мистецтво ведення переговорів: навчальний посібник - Адамович, Анастасія Євгенівна; Адамович, Анастасия Евгеньевна; Adamovych, Anastasiia; Максимець, Оксана Миколаївна; Максимец, Оксана Николаевна; Maksymets, Oksana (Мелітополь: ФОП Однорог Т. В., 2021)
Посібник містить матеріали для узагальнення знань та формування необхідних навичок та компетенцій при проведенні ефективних ділових переговорів, нарад і публічних виступів і відповідає програмі навчальної дисципліни «Мистецтво ведення переговорів». Репрезентований матеріал висвітлює сучасні підходи до презентації продуктивних професійних умінь та їх застосування у профілактиці і розв’язанні конфліктів у професійній діяльності та підвищення комунікативних здібностей особистості. Навчальний посібник стане в нагоді здобувачам вищої освіти, викладачам слухачів курсів підвищення кваліфікації й усім, хто цікавиться будуванням процесу переговорів.
Keywords: навчальний посібник; переговори; наради; вублічні виступи; види переговорів; міжнародні переговори; переговорний процес; діловий етикет