Опис до патенту на корисну модель № 64361 "Автомобіль" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2011)
Автомобіль, що містить несучий кузов з встановленими на ньому двигуном, трансмісією, підвіскою, ходовою частиною та органами керування, який відрізняється тим, що колісні арки кузова оснащені бризковиками з електропідігрівом
Keywords: транспорт; безрейковий транспортний засіб; легкові автомобілі; перевезення пасажирів і вантажів