Опис до патенту на корисну модель № 117398 "Коаксіальний апарат оброблення стічних вод" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Коаксіальний апарат для оброблення стічних вод містить корпус, нижня частина якого має конусну форму, електродну систему (анод і катод), діелектричну прокладку, трубопроводи підведення стічних вод, відведення обробленої води і скидання шламів. Всередині корпусу апарата по його висоті встановлені дві пари електродів (анод і катод) сегментної форми.
Keywords: коаксіальний апарат; трубопроводи підведення стічних вод; скидання шламів; водоочисне обладнання; колекторні труби; відведення очищеної води; колектор; відведення флотошламу; діелектрична прокладка; вентиль скидання осаду