Особливості росту різних сортів персика - Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha; Бондаренко, Павло Геннадійович; Бондаренко, Павел Геннадиевич; Bondarenko, Pavlo (ТДАТУ, 2021)
З досліджуваних сортів найбільш сильнорослим по параметрам крони, пагоноутворювальной здатності виявився сорт Посол Миру, а найменш сильнорослими – сорти Вірінея і Ювілейний Сидоренка, що обов’язково треба враховувати при визначенні схем посадки і нормуючого обрізування.
Keywords: сорт Посол Миру; сорт Вірінея; сорт Ювілейний Сидоренка; персик; пагоноутворювальна здатність