Організація технологічних процесів ремонту машин та обладнання в майстернях підприємств АПК: навчально-методичний посібник до курсового проєктування з дисципліни «Ремонт машин та обладнання» - Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novyk, Oleksii; В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha (Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2020)
В навчально-методичному посібнику наведені вимоги до змісту та оформлення курсового проєкту, методика самостійного виконання його розділів, довідкові матеріали, приклади оформлення графічної частини проєкту. Матеріал посібника призначений для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія»
Keywords: навчально-методичний посібник; оформлення курсового проєкту; методика самостійного виконання; довідковий матеріал; оформлення графічної частини проєкту; агроінженерія; ремонт машин