Опис до патенту на корисну модель № 139072 "Теплообмінник" - Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr; Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha; Федосова, Альона Олексіївна; Федосова, Алена Алексеевна; Fedosova, Alona (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
Теплообмінник містить послідовно з'єднані вхідну і вихідну камери змішування газу з водорозподільними пристроями і теплообмінною насадкою та підключений до вхідної камери сепаратор з патрубками відводу гідрофобного теплоносія та води, останній з яких під'єднаний до водорозподільного пристрою вихідної камери. Вихідна камера забезпечена розподільним пристроєм гідрофобного теплоносія, під'єднаним до патрубка відводу гідрофобного теплоносія сепаратора, а також додатковим сепаратором, патрубки відводу води і гідрофобного теплоносія яких під'єднані відповідно до водорозподільного пристрою вхідної камери та до основного сепаратора
Keywords: теплообмінник; теплотехніка; змішувальний теплообмінник з проміжним теплоносієм