Розвиток наноматеріалів для агроекосистем - Терновий, О. О. (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: У сучасному світі, де питання екологічної стійкості набувають все більшого значення, розвиток інноваційних технологій в агропромисловому комплексі стає надзвичайно актуальним. Однією з таких технологій є використання наноматеріалів в агроекосистемах, які можуть допомогти забезпечити стійкість сільськогосподарських систем до зовнішніх факторів. Відповідно до зазначеного, дана робота має на меті розглянути перспективи та переваги використання наноматеріалів в АПК. Наш аналіз буде стосуватися конкретних можливостей впровадження цих технологій для підвищення продуктивності та стійкості в агроекосистемах. Впровадження нанотехнологій в сільське господарство може призвести до значного покращення продуктивності та стійкості в агроекосистемах, збільшуючи врожайність та сприяючи при цьому збереженню навколишнього середовища.
Keywords: наноматеріали; розвиток; впровадження; застосування