Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 9, т. 1 - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2019)
Представлені результати досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.